Filomuro

ТАПЕТНИ ВРАТИ. МИНИМАЛИЗЪМ, СКРИТ В СТЕНАТА

Вратата Filomuro може да бъде решение за различни нужди: поддържане на минималната естетика на едно пространство; прикриване на пасажи към вторични помещения като складови помещения или килери; позволяващи специални декорации на големи повърхности (включително ламперии,мазилки), или за използване на  новативни системи за отваряне. Изборът на врата на Filomuro зависи от различния стил на обзавеждане: запазване на естетиката и минимализма на една стая; осигуряване на достъп до други помещения, които не искате да се набиват на очи; възможност за специални декоративни функции на по-големи площи, включващи „вратата“ в цялата интериорна концепция.

Предимства:

BISYSTEM

ПРЕОТКРИЙТЕ ПОМЕЩЕНИЯТА СИ

BiSystem е система от врати и прегради, които можете да използвате, за да препроектирате дома си, да създадете и измислите нови пространства. Панелите на вратите BiSystem се предлагат в различни комбинации: от дърво и от стъкло; две дървени страни; две стъклени страни, всички предлагани в голямо разнообразие от цветове и финиши.

Предимства:

110 E LODE

ПРОЕКТИРАНИ ДА СПЕЧЕЛЯТ СЪРЦЕТО ВИ

Колекция врати от масивно дърво, отличаващи се със своите съвършенства.Уникален и изключителен продукт, резултат от 40-годишна страст, опит и майсторска изработка. Врата, в която традиционният дизайн е комбиниран с върха на производствените технологии и висококачествените материали.

110 e lode е колекцията, предназначена за ценители на изтънчеността и качеството. Идеалният елемент за обзавеждане за ексклузивни, елегантни среди.

Предимства:

Classica

ПОДПИСЪТ НА FERNANDO GAROFOLI

Очарователен и безвременен продукт, капсулиращ в себе си стилистична традиция и модерна универсалност. Първата колекция от врати от масивно дърво, създадена лично от Фернандо Гарофоли, се отличава с богатите си детайли и широка гама от налични модели, дървесни покрития и цветове.

Безкрайни решения за обзавеждане, всички от които могат да бъдат персонализирани при поискване.

Предимства:

MILIA COLLECTION

ЛАКИРАНИ ВРАТИ – УНИВЕРСАЛНИ РЕШЕНИЯ

Вратите с лакирано покритие от колекция Milia безпроблемно съчетават традицията с модерния стил, използвайки стилизиран подход към класическия дизайн. Дизайнът на тази серия е проектиран да има по-геометричен, изчистен вид.

Предимства:

MIRAQUADRA

СЪВРЕМЕННА ЕЛЕГАНТНОСТ И ПЕРФЕКТЕН СТИЛ

Съвременният стил има класическо сърце. Нова колекция, създадена да придаде съвременно усещане на всяка стая. Перфектни врати с класическа хармония, актуализирани с модерна, универсална концепция за тези, които обичат да се грижат за всеки малък детайл. Деликатните декорации и лакираните покрития се комбинират с изискана механика – от вградени панти до магнитни брави – и аксесоари с минималистичен дизайн.

Предимства:

MIRABILIA

КРАСОТАТА Е В ДЕТАЙЛИТЕ

Чисти линии, стилен дизайн и гладка, почти кадифена повърхност. Това са необичайните особености на колекцията Mirabilia. Врати, които често са обект на опити за подражание и които се приемат с ентусиазъм.

Красноречивото му име (lat.-чудеса) обобщава този специален продукт, който персонализира всяка среда – класическа или модерна – със стил.

Предимства:

MIRAWOOD

ОЧАРОВАНИЕТО НА ДЪРВОТО

Mirawood не е просто врата, тя е избор на стил за вашия дом, изискан аксесоар, който въплъщава духа на природата чрез присъщата елегантност на материала. След търговския успех на лакираните врати Miraquadra, концепцията зад тази нова колекция е да обедини минимализма на бестселъра на Garofoli с очарованието на дървото.

Предимства:

Patio

ВРАТИ ЗА ИНТЕРИОРИ, КОИТО … НЕ ОСТАВАТ НЕЗАБЕЛЯЗАНИ!

Patio е колекция интериорни врати, която взима класическите дървени врати на Garofoli и ги пренася една крачка напред. Това е серия, лансирана по случай петдесет годишнината на компанията.

Освен, че съчетава в себе си някои актуални модели
като например от традиционната колекция Pangea, са разработени нови, смели и динамични геометрични стилове.

Предимства:

Изтеглете каталози на Garofoli.
Потопете се в света на италианския дизайн.

Контакти

SOLID DOORS CENTER

тел: 02 807 11 55
GSM: 0886 009 445
e-mail: vrati@solid55.com
ул.”Магнаурска школа” 5
София, 1784